Inför skolstart

Information kring skolstart och påminnelse om att fritids är stängt tors-fre v 33.

Hej, hoppas ni alla haft en skön sommar.

Fritids har varit igång ett tag men alla skolever i åk 1-4 är välkomna på måndag 19/8. Skolan startar 8.20 och slutar 13.30.Förskoleklasserna är välkomna efter inskolningsschema och anmälda vistelsetider.

Vi har fritids öppet som vanligt från 19/8, även under inskolningsdagarna för de elever i förskoleklasssom som behöver. Vi måste dock veta hur många och mellan vilka tider för att kunna förbereda köket. Det är därför jätteviktigt att ni anmäler detta genast om ni inte redan har gjort det. Ring 018-7277002.

En påminnelse om att fritids är stängt tors-fre denna vecka för gemensam planering.

Renoveringen efter vattenläckan är nästa helt klar, lite småsaker bara som behöver fixas. Vi tackar för det överseende ni visat under sommaren då det stundtals var lite rörigt här. Alla kläder som var kvar har samlats ihop, och de med namn kommer lämnas vid klassrummet. Övriga kläder läggs ut till höger i kapprummet vid matsalen. Ta gärna en titt där. Alla kläder kvar efter 30/8 plockas bort.

Vi välkomnar våra 84 nya elever i förskoleklass samt ca 14 elever i övriga klasser. Vi har också lite ny skolpersonal på plats:

Carolina Kjellstrand, musiklärare

Anna Kullberg, textilslöjdslärare

Josefin Malm, förskolelärare

Desirée Andersson, förskolelärare

Edvard Holmlund, fritidspedagog

Christina Abram, resurs och fritids

Albin Kvarnbåge, resurs och frids

Pia Laveholt, resurs och fritids

Emily Sundell, resurs och fritids

Ludwig Vesterlund, resurs och fritids

Lare Fatih, resurs och fritids

Ingela Helling, skolpsykolog

Andrea Erlandsson, lärarassistent

Johanna Kjellgren, lärarassistent

Vi har ett nytt administrativt system som nu börjar synka med andra system som Unikum och Skola24. Allt fungerar därför inte helt fläckfritt men vi hoppas alla system är igång och fungerar korrekt inom kort.

Detta meddelande har skickats till alla vårdnadshavare via Unikum men verkar endast ha nått vårdnadshavare till elever som gått på fritids förra året. Vi hoppas Unikum kommer igång snart då det är vår kanal ut till vårdnadshavarna.

Vi ser fram emot ett nytt läsår och att träffa alla eleverna igen.

Bästa hälsningar

All skolpersonal på Lindbacken genom Anna Carlén, rektor.

14 augusti 2019