Info lov & Sommar VT-21 (mar-21)

Sommar & Lov

Sommarlovet börjar torsdagen den 10 juni (preliminärt kl. 11.00). Kolla i Skola24 att tiden för behovet på skolavslutningsdagen stämmer. OBSERVERA att denna torsdag rullar enligt ordinarie schema om ni inte ändrar något. Extra viktigt att veta hur många elever vi har över lunch. Fredagen den 11 juni är fritids stängt för planeringsdag, detta gäller även torsdag 12'e & fredag 13'onde augusti. Sista dagen för att anmäla ledighet/vistelsetid för Sommarlovet är den 19 aprilMer info om skolavslutningen kommer senare från klasslärare och/eller skolledningen.

Påsklov v.13, 29 mars - 2 april. - Besvaras i Skola24 mellan 22 februari - 8 mars.

Valborg (fritids öppet, skolan stängd). - Besvaras i Skola24 mellan 5 - 12 april.

Kristi flygare 13 maj (skola och fritids stängt), klämdag 14 maj (fritids öppet). - Besvaras i Skola24 mellan 5–19 april.

Sommarlovet 11 juni – 17 augusti. Skolstart onsdagen den 18 augusti. -Besvaras i Skola24 från 15 mars - senast 19 april.

När en lovanmälan finns tillgänglig i Skola24 kommer ett automatiskt mail från Skola24 till din mail, dubbelkolla att det inte markeras som skräppost! :)

Länk till tidigare utskick: https://lindbackensskola.uppsala.se/verksamheter--egna-sidor/fritidshemmet/brev-fran-fritidshemmet/

Med vänliga hälsningar,

fritidspersonalen på Lindbackens skola, genom Edvard & Denise.

edvard.holmlund@skola.uppsala.se

denise.duran@skola.uppsala.se

Till er som har barn i åk.3:

Ert barns fritidsplats kommer bli automatiskt uppsagd sista juni (30/6). Behöver ni omsorg efter det får ni anmäla ert barn på fritidsklubben (åk. 4-6) ELLER göra en ny ansökan till fritids (F-3) via eBarnUngdom! Nuvarande 3or får alltså inte vara på fritids/fritidsklubb från 1/7 om ni inte söker (ny) placering. -Så fungerar systemet, inget vi på skolan kan ändra på.

OBS! Lindbackens fritidsklubb (åk.4–6) är stängd under vecka 27–30, då sker en sammanslagning på Domarringens fritidsklubb. Ni får vara på fritidsklubben även dessa veckor MEN då på Domarringen. Lindbackens fritidsklubb öppnar v.31 (2/8).

Fritidsklubben tar för givet att eleven börjar det datum hen är inskriven från. Meddela Erik om eleven börjar senare än det inskrivna datumet. Erik Jällrud, 076-696 33 75, erik.jallrud@uppsala.se

Fritidsklubben är stängd 12–13 augusti för planeringsdagar.

Tveka inte att höra av er till oss.

Mvh,

Lindbackens fritidsklubb (åk.4-6).