Skola24 - Lov HT20 (okt-20)

Hej alla vårdnadshavare, höstlovet kommer snart och tro det eller ej, snart kommer även jullovet!

Studiedagen 25 september hade vi ca. 140 anmälda elever, ca. 60 elever utan svar. Vi beställde mat för 170 elever och såg till att vi hade personal för detta. Vi hade totalt ca. 110 elever denna dag. -Det blir ett otroligt matsvinn, personal som önskat ledigt kan ej få ledigt fast att de hade kunnat varit lediga etc.

Idag (16 oktober) har vi 49 elever utan tider för höstlovet som vi inte vet något om. Anmälan är stängd så kontakta teamansvarig om du ej anmält vistelsetid/ledighet för ditt barn. Har du ändringar kontaktar du också oss och meddelar detta så snart du vet! :)

Anmälan för jullovet kommer ut i Skola24 måndagen den 2/11 och ska besvaras senast söndagen den 22/11. -Vänligen respektera vår deadline.

Skola24 App.

Appen fungerar tyvärr inte till det som rör fritids utan endast till att anmäla frånvaro till skolan samt se skolschemat. Det som rör fritids görs (tillsvidare) via webbläsaren.

Problem med Skola24?

De fåtal vårdnadshavare som har problem med Skola24, kolla enligt instruktioner att ni loggar in korrekt och klickar på rätt rubriker, ta hjälp av varandra men går det ändå inte ber vi er kontakta Skola24'as Support eftersom vi vet att systemet fungerar. -Om problemet ej är löst innan 22/11 skicka tiderna för jullovet till mig/teamledare på mail.

Med vänliga hälsningar,

Edvard Holmlund