Välkommen VT-21 (jan-21)

Hej och välkomna till en ny termin på Lindbackens fritidshem!

Tyvärr kan vi inte ha er Vårdnadshavare inne i skolan p.g.a. smittorisken så ni får komma överens om när ert barn ska gå hem själv alt. ringa när ni är utanför och ska hämta. 

Ni som har tider varannan vecka på era scheman som är kopplad till udda & jämn vecka bör se över det då det var två udda veckor i rad över jul, v.53 och v.1.

Sportlovet

Sportlovet är redan v.8 (som vanligt) detta betyder att ni snart behöver lägga in tiderna för Sportlovsveckan. Från måndag 18/1 fram till 4/2 ska ni svara på lovschemat. Ska ni vara hemma svarar ni ledig alla dagar, är ni här fyller ni i de tider ni är i behov av. Alltså måste alla som har fritidsplacering svara på lovschemat oavsett ledig eller här.

Till er nya eller till dig som vill fräscha upp minnet på det nya året!

Skola24 används fullt ut för att lägga in grundschema, ändringar samt lämna kommentarer till fritids. Ni kan inte utöka tid genom en tillfällig ändring från ert grundschema men ni kan ta bort tid eller lägga in kommentarer. Allt som ändras och skrivs före kl.13.00 ser vi. Det som skrivs eller ändras efter kl.13 kan vi inte garantera att vi ser för den dagen. Appen fungerar INTE för fritidshem. Appen fungerar bara för att sjukanmäla i skolan samt se ditt barns klasschema.

Inloggning med Bank-ID

https://uppsala-sso.skola24.se

 

Informationsfilm för VH hur systemet funkar för er: https://www.youtube.com/channel/UCdaThbxAM2XdZ9eR2rGllTw och mer ingående information i text/bilder: https://www.skola24.com/support/forskolafritidshem/manualer/vardnadshavare

 

Se tidigare utskick från fritids på länken nedan:

https://lindbackensskola.uppsala.se/verksamheter--egna-sidor/fritidshemmet/brev-fran-fritidshemmet/

Teamledare:

Blå (FSK), 018-727 70 05, Teamledare David Nygård david.nygard@skola.uppsala.se

Röd (1or & 2B), 018-727 70 02, Teamledare Jenny Borg jenny.borg@skola.uppsala.se

Grön (2A, 2C & 3or), 018-727 60 45, Teamledare Felicia Grön

felicia.gron@skola.uppsala.se

 

Med vänliga hälsningar.

Edvard Holmlund,

pedagogiskt ansvarig för fritidshemmet.

Lindbackens skola

 

Uppdaterad: