Lov & Lovdagar

Anmälan för lov och lovdagar nedan.

Läsårstider, Uppsala kommun.

Inför lov:

Det är jätteviktigt för oss att ni anmäler om ert barn kommer vara på fritids eller inte dessa dagar. Meddela via Skola24.

Det är viktigt att vi får återkoppling för vår planerings skull men även köket behöver veta hur många luncher som ska serveras. Det här är framför allt viktigt för de elever som har speciella allergier och specialkost.

•Tänk på att personalgruppen kan se annorlunda ut på loven och att barnen kanske får träffa fritidspersonal från alla tre team.
•Vi skulle också uppskatta ifall ni lämnar innan 9.00 då vi ofta går iväg på utflykter under loven.
•Kläder efter väder är också därför väldigt viktigt.

Tack för ert samarbete.

Vårterminen 2021

börjar tisdag 12 januari och slutar torsdag 10 juni. OBS! FRITIDS STÄNGT 11 JUNI!

Sportlov v. 8, 22-26 februari. - Besvaras i Skola24 mellan 18 janurari - 4 februari.

Påsklov v.13, 29 mars - 2 april. - Besvaras i Skola24 mellan 22 februari - 8 mars.

Valborg (fritids öppet, skolan stängd). - Besvaras i Skola24 mellan 5 - 12 april.

Kristi flygare 13 maj (skola och fritids stängt), klämdag 14 maj (fritids öppet). - Besvaras i Skola24 mellan 5–19 april.

Sommarlovet 11 juni – 17 augusti. Skolstart onsdagen den 18 augusti. -Besvaras i Skola24 från 15 mars - senast 19 april.

Höstterminen 2021

börjar onsdag 18 augusti och slutar tisdag 21 december.
Fritids har stängt för planering 12 & 13 augusti.

Länk till Skola24